Ceremoniemeesterschap

‘Wat ze eigenlijk zeggen: “We kennen jou al zo lang, we houden
zoveel van je, dus nu mag je gratis voor ons aan het werk!”‘

– Peter Pannekoek –

Het kost je wellicht wat nachtrust maar dan heb je het voor elkaar: het plan voor de perfecte bruiloft, de dag die weerspiegelt wie jullie zijn, hoe jullie in het leven staan en wat nou écht belangrijk is.

 
Ook belangrijk: de ceremoniemeester! Op de huwelijksdag ben je namelijk niet meer in control, dan heb je andere bezigheden zoals genieten, stralen en kussen. Maar wie mag het stuur van je overnemen? Het is een bijzonder podium, erkenning van belangrijkheid, de ceremoniemeester moet dus wel uit de intieme kring van familie en vrienden komen, toch?

 
Nee dus. Realiseer je dat regelen, structureren en coördineren niet bij iedereen is aangeboren. Daarnaast ligt het in de lijn der verwachting dat jullie maar één keer trouwen en is er dus maar één kans om het perfect te regisseren. Voel je de spanning al opkomen?  De ceremoniemeester heeft slechts één enkele mogelijkheid om te voldoen aan de verwachtingen die het bruidspaar aan het huwelijkse feest verbindt…

 
Feitelijk is de ceremoniemeester op de bruiloft een verkenner: zicht en intuïtie op scherp, altijd minimaal 5 minuten voor op schema en flexibel. Dus niet rustig van de ceremonie genieten maar checken of de taart klaar staat, de verrassing op tijd arriveert en de leveranciers zich aan de afspraken houden. Superleuk werk maar niet op de bruiloft van iemand die je liefhebt en wiens mooiste momenten je niet mag missen.

 
Liz mist geen enkel detail op een bruiloft. Ze mist alleen de mooie momenten.

 

Meer informatie over Weddingbliz als ceremoniemeester? Of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact op met Liz.