Do you want your wedding to be blissful? Plan it fully with Liz!

– enthousiaste bruid –

Wie ze is
Liz is geboren in Eindhoven, opgegroeid in Vlaanderen en al jarenlang woonachtig in de Nederlandse hoofdstad; Ze is een mix van Brabantse gezelligheid, Vlaams charme en Amsterdamse nuchterheid met een directe tongval.

Tot 2010 heeft ze haar hooggehakte voetstappen internationaal achtergelaten bij zowel grote hotelketens (o.a. Hilton, Sheraton, Sofitel, Mövenpick) als in Walt Disney World Florida en Disneyland Parijs. Met een luisterend oor, aangeboren organisatie-skills en het talent om altijd het overzicht te houden heeft ze bij ieder bedrijf bijgedragen aan het verwezenlijken van de blije beleving voor de gasten.

Haar bruidsparen zijn unaniem blij met haar kennis, efficiënte no-nonsense aanpak en strakke planning. ‘Maar’ zegt ze, ‘een bruiloft is natuurlijk geen militaire operatie, er moet wel ruimte zijn voor verrassingen’. Zoals op ieder potje een dekseltje past, zo past bij ieder bruidspaar een locatie, een fotograaf, een stylist, een band, een deejay enzovoort. Liz luistert ook tussen de regels door en is een ware matchmaker als het gaat om het koppelen van bruidsparen aan de juiste leveranciers in de trouwbranche.

Ze laat zich onophoudelijk inspireren door de wedding trends uit Amerika en Engeland, is dol op checklists en houdt ervan om gebruiken en tradities te combineren met de wensen van het bruidspaar. Ze spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Duits, verdiept zich waar nodig in andere culturen of religies en kijkt zelden op van een vraag of verzoek.

Wat ze doet
Bij pasverloofde stellen reikt de ervaring in het organiseren van evenementen meestal niet veel verder dan een gezellig verjaardagsfeest en de jaarlijkse buurtbarbecue. Volgens een Brits onderzoek kost de organisatie van een complete, moderne bruiloft een onervaren koppel gemiddeld 528 uur.

Om een idee te geven: Liz regelt in ongeveer 75 uur een volledige onbezorgde en onvergetelijke huwelijksdag. Maar ze helpt jullie met net zoveel plezier in zo’n 5 uur op weg met een schat aan informatie, originele ideeën en een leverancierslijst om vrolijk van te worden.

Het Keurmerk Trouwen
Sinds 2012 laat Liz haar bedrijf jaarlijks screenen op zowel juridisch als communicatief vlak. Liz: ‘Weddingbliz levert op het hoogste niveau, zeker als het gaat om beleving. Er is maar één mogelijkheid tot de perfecte uitvoering, je kunt een bruiloft nou eenmaal niet eventjes over doen als het niet helemaal soepel verliep. Bruidsparen hebben -terecht- hoge verwachtingen en moeten tot de ‘grote dag’ volledig vertrouwen op mijn kennis en kunde. Juist daarom moet alles kloppen en dat laat ik kritisch dubbelchecken door onafhankelijke bureaus. Het keurmerk staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Kernwaarden die naadloos aansluiten bij mijn visie en die zekerheid wil ik een bruidspaar graag geven.’

Kennismaken? Neem dan contact op.