Locatie Selectie|D.I.Y.-support

Adviesgesprek voor bruiloft

‘Together is our favourite place to be’

– unknown –

Locatieselectie

Stap 1 naar de bruiloft van je dromen was dé vraag met daarop hét juiste antwoord.
Stap 2 was het inschakelen van een professionele weddingplanner en dan is het nu tijd voor stap 3: de locatie!

Wat? Hebben jullie stap 2 overgeslagen? Dat kan vanzelfsprekend alsnog!

Er zijn in Nederland en daarbuiten namelijk zo ontzettend veel prachtige locaties waar de liefde gevierd kan worden, officieel, officieus, onofficieel, binnen, buiten, in het bos, op of aan het water, tussen de heuvels, in een pittoresk dorp, middenin de weilanden of juist het bruisende stadscentrum. Jullie kunnen elkaar het ja-woord geven in het stadhuis of een kerk maar ook op een kasteel, een boerderij, een landgoed, een boot, in een tent, een tuin of een chic hotel. Er is zo ontzettend veel mogelijk.

Wat onmogelijk is, is om ze in één middagje allemaal te vinden op een enkele website en dan de juiste keuze te maken. Weddingbliz helpt je graag bij het vinden van de plek die voldoet aan jullie wensen, eisen en verwachtingen. Groot voordeel: ze heeft in de afgelopen jaren al heel veel locaties van binnen en buiten ontdekt. Dat scheelt jullie veel tijd en maakt het afstrepen makkelijker. 

Prep-your-wedding meeting

Wanneer jij en je partner wel zin hebben in een stevig robbertje partyplanning maar open staan voor wat duwtjes in de goede richtingen, dan is de fameuze prep-your-wedding meeting met Weddingbliz een uitkomst.

Dat hoeft niet per se aan de start van jullie bruiloft-blauwdruk te zijn, dat kan ook later in het traject, wanneer jullie een beetje vastlopen. Als je bijvoorbeeld niet meer kunt kiezen uit het enorme aanbod van fotografen, taarten, hairstylisten, trouwjurken, pakken, bloemen, styling, vervoer, bands, deejays, acts, foto-booths, ringen, trouwambtenaren enzovoort. Ook als je het lastig vindt om offertes met elkaar te vergelijken of de juiste indeling van de dag te bepalen kijkt Liz met liefde even over jullie schouders mee.

Liever aan het begin van jullie weddingplan-avontuur brainstormen over het zelfbedachte thema, antwoorden krijgen op al je vragen of horen welke stappen een professional zet om tot het perfecte draaiboek te komen? Mag natuurlijk!

Plan een middagje Amsterdam en spreek ergens af met Liz. Twee uur later lopen jullie bruisend van de ideeën weer een stapje dichter richting het altaar.

Willen je meer informatie of een afspraak maken met Liz voor een Prep-your-wedding-meeting? Neem dan contact op.