fbpx

‘Een bruiloft is geen militaire operatie; je planning moet strak zijn
maar ook ruimte laten voor verrassingen.’

– Liz van de Lande –

Mijn naam is Liz van de Lande en ik woon in Amsterdam. Ik heb de opleiding tot weddingplanner gevolgd aan BWPN (Beroepsorganisatie Wedding Planners Nederland) en ben gecertificeerd weddingplanner.

Voor mij is de organisatie van een bruiloft een feest op zich. Van aankleding en voorbereiding tot logistiek en alles wat bij een huwelijksdag komt kijken. Niets is te gek.

Ik ben ordelijk, kan goed luisteren, heb oog voor detail en ben resultaatgericht. Door mijn werkwijze, uitstekende contacten in de weddingplannerbranche en ervaring; kan ik op efficiënte en ontspannen wijze een zorgeloze bruiloft verwezenlijken.

Ontstaan van Weddingbliz

Door jarenlange internationale ervaring als manager en guest relations officer in grote internationale hotelketens -Hilton, Sheraton, Sofitel, Hampshire, Mövenpick en bedrijven als Walt Disney World, Florida en Disneyland Parijs- ben ik goed in coördineren, organiseren en overzicht houden. In 2010 besloot ik de hotel branche te verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan; de start van Weddingbliz!

Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels; mede daardoor organiseer ik regelmatig bruiloften van internationale stellen in Amsterdam en omgeving.

Keurmerk Trouwen

Weddingbliz staat voor leveren op het hoogste niveau. Vanzelfsprekend doe ik daarom jaarlijks mee aan de screening voor het Keurmerk Trouwen. Sinds 2012 heeft de toetsingscommissie mij ieder jaar het keurmerk toegewezen  Dit keurmerk staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Deze kernpunten sluiten naadloos aan bij wat ik een bruidspaar wil geven.

Past dit bij jullie verwachting? Neem dan contact op.

KeurmerkTrouwen