Als het goed is, trouw je maar één keer. Belangrijk dus dat je de bruiloft van je dromen krijgt. Dat betekent een oogverblindende trouwjurk, een indrukwekkende bruidstaart en stijlvolle ringen. Ook de locatie is een belangrijk onderdeel van de grote dag. Maar hoe vind je een unieke locatie; een locatie die perfect bij jullie past? Weddingbliz helpt je graag op weg!

Kijk verder dan je neus lang is
Wanneer je op zoek gaat naar een trouwlocatie ben je al snel geneigd om naar locaties in de buurt te kijken. Toch kan het zo zijn dat jouw droomlocatie op twee uur rijden afstand ligt. Staar je dus niet blind op je eigen regio en kijk ook naar locaties in andere delen van het land.

333-©150919-15652W
Credit foto: CP Weddings

Denk out of the box
Het stadhuis, een kasteel, een kerk: stuk voor stuk goede locaties om te trouwen maar origineel zijn ze niet. Ook op plekken die niet officieel zijn aangewezen als trouwlocatie kun je elkaar het jawoord geven. Wat dacht je van een museum, boot of boomhut?

Fotosolo-4471
Credits foto”: Fotosolo

Zoek je ‘happy place’
Iedereen heeft er één: een plek die je een goed gevoel geeft. Dit kan het strand zijn, het bos, maar ook de zolderetage in je ouderlijk huis. Zo’n ‘happy place’ kan zomaar dé locatie zijn om jullie geloftes uit te wisselen. Want wat is er nu leuker dan de liefde te vieren op een plek waar je je fijn voelt?

wedding-daphne-ronald-224 (Small)
Credits foto: Sjoerd Booij

Keep it simple
Hebben jullie een mooie tuin? Ligt er een gezellig park in de buurt? Hebben je schoonouders een vakantiehuisje op een van de Waddeneilanden? Soms is de perfecte trouwlocatie dichterbij dan je denkt!

LR 101 Imagine Marci Pedro
Credits foto: Imagine Fotografie

Waar het allemaal begon
Hoeveel jaar je ook samen bent, je vergeet nooit waar je elkaar hebt ontmoet. Of waar de eerste kus plaatsvond. Houden jullie wel van een beetje symboliek? Geef elkaar dan het jawoord op de plek waar het allemaal begon. Romantisch!

View More: http://phtgrphr.pass.us/vivian_and_robert
Credits foto: PHTGRPHR

Via via
De cateraar, de fotograaf, de zanger van de band: het zijn stuk voor stuk mensen die al op heel wat bruiloften zijn geweest. Grote kans dat zij net die ene leuke locatie kennen waar jij zelf nooit op was gekomen.

Overal view
Credits foto: Happy Photographer