Atelier NW

 

Atelier NW; Bij elk sieraad hoort een verhaal. Op bezoek in ons atelier vragen wij naar het uwe. Voordat we gaan ontwerpen, willen we graag weten voor wie het sieraad is en welke beleving erbij hoort. Maar ook wat bij de persoon past en bij welke gelegenheid het gedragen wordt. Daarna gaan we aan de slag. Uiteindelijk komen we met iets moois. Een uniek sieraad met een persoonlijk verhaal.

 

Le Mariage

Le Mariage is de specialist op het gebied van trouwringen en verlovingsringen. Kwaliteit en service zijn onze kernwaarden. Gevestigd in Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Roosendaal ontvangt Le Mariage dagelijks klanten op zoek naar de perfecte trouw- of verlovingsring.

Omdat het kiezen van de juiste ring vaak een uitdaging is, neemt Le Mariage uitgebreid de tijd voor elke klant. Er is veel te kiezen tegenwoordig; materialen, kleuren, de breedte van de trouwring, een set of juist twee individuele trouwringen… Alles is mogelijk.  Omdat Le Mariage uitsluitend Europese topmerken ringen verkoopt, bieden ze een levenslange garantie op hun ringen. Daarnaast zijn ze ook nog genomineerd voor de Dutch Wedding Award als dé trouwringspecialist van Nederland.

Wanneer u op zoek bent naar een trouwring, stap dan eens binnen. Le Mariage verkoopt alles, behalve nee!