fbpx
De Jazz Centrale

De Jazz Centrale is de specialist voor een live jazzbandje of een vintage jazz DJ op je bruiloft. Of het nu voor je receptie, borrel of avondfeest is, met een jazz bandje of jazz DJ van de Jazz Centrale wordt je bruiloft onvergetelijk. De Jazz Centrale bezit het gerenommeerde Keurmerk van de NTBO en werd in 2012 voor de NTBO Wedding Awards genomineerd als het beste entertainmentbedrijf uit de trouwbranche!

DJ Dennis Verheugd

DJ Dennis Verheugd aka DJ Devious: Naast het draaien met audio (dj) is Dennis Verheugd ook gespecialiseerd in het draaien met videoclips (dvd-dj). De clips waarmee hij draait zijn allemaal geremasterd. Dit betekent dat het geluid onder de videoclip is vervangen door het originele cd geluid. Hij beschikt inmiddels over duizenden videoclips vanaf de jaren 60 tot nu en dus voor allerlei feesten inzetbaar (disco classics, 90’s party, etc.)

The Recipe

Alle hits in de mix, de lekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door, dát is The Recipe live! Voor de broodnodige variatie voegen we hier ook nog een vleugje rock en een scheutje Nederlandstalige meezingers aan toe. 
Ons recept lukt altijd en overal, niet alleen door het unieke concept maar ook door de frisheid, het plezier en het enthousiasme dat elk optreden weer van het podium spat.

Mijne Heeren

Jazzformatie Mijne Heeren, speelt rustige Jazzstukken op de achtergrond of indien gewenst op de voorgrond.
Verschillende mogelijkheden qua bezetting zijn mogelijk. Van een passende formatie bij uw huwelijks voltrekking, samenzijn bij het eten van uw bruidstaart of uw feestavond.
Jazzformatie Mijne Heeren is Jazz in stijl.