fbpx
Covers Bruidsmode

Midden in het gezellige winkelhart van Utrecht staat al meer dan zestig jaar de bruidsmodezaak Covers Couture. Zoals dat past bij de boetiekstad van Nederland, is de service bij Covers persoonlijk, ongehaast en gemoedelijk. Dankzij jarenlange ervaring weten onze stylistes hoe bijzonder het uitzoeken van een bruidsjapon is en zij werken met hart en ziel mee aan de mooiste dag van je leven. Samen met hun deskundige ogen loop je door de grootste collectie bruidsmode van Nederland. Van alle internationale topmerken trouwjurken zoals Cymbeline en Jesus Peiro, tot de onontdekte pareltjes van nieuwe talentvolle designers. Voor elk type bruid hebben wij de ideale bruidsjurk en door jarenlange ervaring weten onze stylistes hoe bijzonder het uitzoeken van een bruidsjapon is en zij werken met hart en ziel mee aan de mooiste dag van je leven. Voor elk type bruid hebben wij de ideale bruidsjurk.

The Tailor Mates

ONZE CONCEPT-STORE
The TailorMates is dé nieuwe concept-store voor mannen aan de Zuid-As in Amsterdam. We zijn een one-stop-shop voor business professionals. Met fantastische maatpakken, jasjes, Italiaanse schoenen en accessoires. Maar je kan bij ons ook je smart-phone laten repareren, een overhemd naar de stomerij brengen of een cadeau voor een onverwacht etentje uitzoeken. Handig, met een drukke agenda.

ONZE PAKKEN
Bij The TailorMates draait het om klassieke of modern gesneden maatpakken. Aangemeten door onze meester kleermaker en stuk voor stuk op maat gemaakt in ons atelier. Je kunt kiezen tussen de affordable luxury maatpakken uit onze Business Line en de exclusieve pakken van de Executive Line.

Om je garderobe compleet te maken, heeft The TailorMates ook een handige collectie overhemden, stropdassen, Italiaanse schoenen, sokken en andere mannen-accessoires van topkwaliteit.