Weddingplanning

Great Gatsby huwelijk

‘Do you love life?
If so, then do not squander time, because that’s the stuff life is made of ‘

– Olawale Daniel –

Je ziet het helemaal voor je:

een huwelijksfeest à la Great Gatsby met champagne. Of anders een bruiloft met een festival-vibe, op blote voeten met veldbloemen en een foodtruck. Of je stelt je voor hoe jullie elkaar het jawoord geven op de binnenplaats van een Frans château dat omhuld is met bougainville. Of je wilt proosten onder de Toscaanse zon met lange tafels in de tuin vol Italiaanse kookkunst. Maar dan? Waar begin je?
Om droomplannen om te zetten tot de bruiloft van je dromen schakel je Weddingbliz in. Volgens de Britse ‘Independant’ heeft recent onderzoek aangetoond dat de organisatie van een gemiddelde moderne bruiloft een pas verloofd koppel zo’n 528 uur kost. Dat zijn alle zaterdagen in een heel jaar met ruim 10 uur werk per keer. De vraag is: heb je daar tijd voor? En misschien nog veel belangrijker: heb je daar zin in?

 

Weddingbliz heeft gemiddeld zo’n 75 tot 100 uur nodig voor de complete organisatie van jullie mooiste dag. Wil je alleen advies of slechts een gedeelte aan Liz uitbesteden dan kan dat ook. Ze biedt vooral praktische hulp, nuttige tips, handige checklijsten en bovenal stressvrije voorpret. Het grote genieten kan beginnen!

Liz heeft ondertussen tientallen bruiloften in binnen- en buitenland voorzien van een strak draaiboek met haar vrolijke signatuur. Praktisch als ze is, zegt ze: ‘Zolang er maar ergens op de dag ‘ja’ tegen elkaar wordt gezegd en een akte wordt getekend is het prima. De rest moet het bruidspaar echt invullen zoals het bij hen past en waar ze zich prettig bij voelen. Dan wordt het een unieke bruiloft die laat zien wie ze zijn, wat belangrijk voor hen is en die bovenal een dag is die overduidelijk hun liefde weerspiegelt. Daar assisteer ik heel graag bij, met liefde voor de liefde!’

 
 
 
Liz heeft originele ideeën, creatieve oplossingen én de telefoonnummers van de leukste leveranciers uit de trouwbranche. Ze mixt en matcht de juiste ‘weddingcrew’ met het bruidspaar, maakt een strakke planning met ruimte voor spontaniteit en houdt iedereen scherp. Met oog voor het bruidspaar, de gasten en niet te vergeten de kleinste details, is ze een waardevolle regisseuse voor een zorgeloos feest der liefde.
Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Liz voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact Liz