Rescue-Planning

Six weeks to Rescue hulp bij huwelijk

Planning your wedding – lesson 1
In case of panic:

1. Get yourself together
2. Hire a wedding planner

– unknown –

Het kan gebeuren: jullie zijn verliefd, net verloofd en hebben iedereen die belangrijk voor jullie is direct na het aanzoek alvast een save-the-date appje gestuurd. Er zijn nog zeeën van tijd voordat het zover is dus de organisatie kan nog wel even wachten.

Totdat ‘het leven’ of ‘de carrière’ alle aandacht opeist en er nog slecht drie maanden over zijn voordat de kalender ‘de grote dag’ aanwijst. Besef dat instant vertaalt in een verhoogde hartslag en klotsende oksels.

Wat ook regelmatig gebeurt: de weddingplanning is met veel enthousiasme in z’n geheel door het bruidspaar zelf gedaan maar de hoeveelheid werk is lichtelijk onderschat. Zo’n zes weken voor de bruiloft moet er nog van alles geregeld worden, is iedereen het overzicht kwijt en stijgen de stresslevels.

In een situatie als deze is er slechts één antwoord mogelijk op de vraag, ‘who you gonna call?’ En dat is Weddingbliz; in no-time heeft ze in kaart gebracht hoe ver jullie zijn en wat er nog geregeld moet worden. De contacten met de leveranciers neemt ze over, ze regelt de administratie en maakt een gedetailleerd draaiboek. Ze is vrijwel 24/7 beschikbaar voor jullie én op de grote dag fungeert ze als ceremoniemeester.

Kunnen jullie weer verder met wat je zou moeten doen: genieten van de voorbereidingen en uitkijken naar een geweldige dag.

 

Snel een afspraak maken met Weddingbliz? Neem dan contact op.