Natasha and Koen

July 2013

 
Lieve Liz,

Zonder jou hadden we niet de mooiste dag uit ons leven kunnen meemaken!

In eerste instantie en in alle naïviteit dachten we dat we de organisatie konden gaan verdelen tussen onze familie en vrienden. Dit is echter een veel te intensief en omvangrijk project waarbij ervaring vereist is . Bij enkele vrienden en kennissen hebben we ook op de bruiloft zelf gezien hoeveel stress dit bij je beste vrienden en familie kan veroorzaken.

Je werd ons aangeraden door de fotografe en door menig ander die betrokken zijn bij de trouwlocatie van kasteel Keukenhof. We waren na ons eerste gesprek enerzijds opgelucht en anderzijds geschrokken van alle elementen waar we niet aan hadden gedacht. Een ding wisten we zeker, we wilden jouw als onze ceremoniemeester, wat trouwens al snel uitmondde in ook weddingplanning activiteiten.

We denken met een geweldig gevoel terug aan onze bruiloft en weten welke rol je daarbij hebt gespeeld. De positieve reacties van alle gasten op het huwelijk zeggen genoeg en niemand heeft zich druk hoeven te maken over de organisatie en planning.
Enkele typerende fragmenten en elementen van jou op de bruiloft:

–          Gedurende dag verschillende rust momenten voor ons gecreëerd om even bij te komen en van elkaar en de bruiloft zelf te genieten
–          Het omgaan met een complexe setting – spanningen in de familie, taalbarrières Russisch – Nederlands
–          Het coördineren van de aankomst van de feestgasten, terwijl het diner was uitgelopen door erg lange speeches en optredens…
–          Pittige dames op hun plaats zetten wanneer dit nodig was 🙂

Mogelijk de meest toonaangevende beelden van jou die we hebben is van de bruiloftsvideo’s van de video zuil. Op veel video’s sta je op de achtergrond  te bellen, overleg te voeren en door de planning heen te lopen terwijl onze vrienden dronken onzin in de camera staan te verkondigen. Laat op de avond werd je vervolgens voor de camera getrokken, wat een ongemakkelijk moment was, maar je was duidelijk gewapend met je telefoon, planning en blik in de ogen van “Ik moet nu verder!”

Tuurlijk zal men zeggen dat het allemaal onderdeel is van je werk en je er ook voor wordt betaald, maar in alle eerlijkheid kunnen we tegen iedereen zeggen dat je het dubbel en dwars waard bent!

Je hebt onze dag gemaakt en daarvoor zullen we je altijd dankbaar zijn!

Veel liefs

Natasha & Koen

Locatie: Kasteel Keukenhof
Bloemen en Styling: Bloemenservice Nederland
Fotograaf: Wedding Image
Bruidstaart: Patisserie Vermeer
Catering: De Mon Catering
Muziek: Celebration Events
Haar Styling: Lonneke van Dijk
Visagiste: Suzanne van Duijn
Vervoer: Koninklijke Beuk