Vragen die mij vaak worden gesteld:

Waarom zou ik jou als weddingplanner inschakelen? Ik ben toch zelf heel goed in organiseren?

Waarom zou ik jou als ceremoniemeester inschakelen? Daar heb je je familie of vrienden toch voor?

Waarom zou ik met jou een adviesgesprek aangaan? Het is toch veel leuker om alles zelf uit te zoeken?

Maar hoe fijn is het als je ideeën krijgt aangedragen, iemand anders alles voor je regelt, er maar één aanspreekpunt is en je vrienden en familie niet hoeven te werken op jullie huwelijksdag?

Nog een bijkomend voordeel:

Ik weet welke leveranciers betrouwbaar zijn, goede kwaliteit leveren en wellicht ook nog eens extra korting geven.
Dus het kan ook nog schelen in de kosten!

Een huwelijk plannen is en blijft een evenement dat je niet vaak zelf organiseert. Een beetje bruiloft betekent al gauw 323 uur werk. Werken jij en je partner beide? Dan blijven alleen de weekenden nog over. En dat komt neer op een jaar lang ALLE zaterdagen werken aan je bruiloft. Hebben jullie daar tijd voor en zin in?

Al plan je het nog zo goed en heb je nog zo’n mooi en strak draaiboek; er kunnen zoveel dingen misgaan en er moet op de dag zelf nog zoveel geregeld worden. Daar wil je je goede vrienden en familie toch niet mee lastig vallen? Die moeten bij die mooie en ontroerende momenten zijn, die moeten mee feesten, die moeten kunnen genieten… net als jullie.

En bedenk:

Het blijft altijd jullie dag! Een weddingplanner is er om taken uit handen te nemen en indien gewenst ideeën aan te dragen. Wil je rust, duidelijkheid, bijzondere ideeën, genieten en een ontspannen maar toch spontane dag? Schakel mij dan in!
Kijk ook eens naar wat andere bruidsparen zeggen die mij als hun weddingplanner hebben ingeschakeld.