Kristel and Jasper

July 2016

 
Het besluit om Liz te vragen ons te helpen was, afgezien van besluiten te trouwen, wellicht wel het beste besluit van 2015/2016 voor ons.
We wisten dat we zelf maar beperkt de tijd hadden om alles goed te regelen, we wilden hier geen familie/vrienden mee belasten omdat we die graag ook een leuke aanloop en dag mee wilde laten hebben en we wilde voorkomen dat het regelen van iets leuks bij ons tot irritatie en frustratie zou leiden.

De oplossing was Liz.
Liz had snel door wat we ongeveer wilden en vervolgens heeft ze eigenlijk alles geregeld, waarbij we iedere keer verschillende opties kregen (afgestemd op ons) waar we dan een keuze uit maakten en vervolgens ging ze het dan weer regelen. Ook de dag/avond zelf was helemaal top, we hebben er enorm van genoten zonder ook maar 1 x ergens over na te hoeven denken, het was echt top geregeld en Liz had het allemaal onder controle.

We hebben ook zoveel positieve en enthousiaste reacties van vrienden en familie ontvangen over Liz, dat zegt genoeg.
Lieve Liz, nogmaals MEGA bedankt voor alles, zonder jou was het zeker niet zo soepel verlopen en goed geregeld geweest en dankzij jou kijken wij terug op een hele soepele, stress vrije en leuke aanloop met een fantastische dag als resultaat.

Je bent een topper, een leuk en gezellig mens en een echte professional in je vak. Tot het volgende event ;)?

Liefs Kristel & Jasper

Location: Winselerhof
Photographer: PHTGRPHR
Hair Styling and Make-up: Charlotte’s Visagie
Cinematographer: State of Dreaming
Music: Pure, The Recipe, DJ HeroS, DJ Sybren
Officiant: Uw Ceremoniespreker
Handmade Cocktail Bonbons: Solid Cocktails
Photo booth: Fotokist
Styling: In Style Styling
Flowers: DON FLORITO