Evenementen

Eventplanner

Het evenementenbureau voor een klein feestje bij jullie thuis of een grootse viering op locatie!

Wil je een geweldig feest geven, maar heb je geen idee waar te beginnen of waar je de tijd vandaan moet halen? Dan ben je niet de enige! Een evenement organiseren kost altijd meer tijd dan je vooraf dacht. Gelukkig is daar Weddingbliz: een ervaren partyplanner die met veel creativiteit, aandacht en vooral plezier voor je aan de slag gaat. Ik heb maar één doel voor ogen, jullie een onvergetelijke dag bezorgen!

Iets te vieren? Huur een eventplanner in!

Of het nu gaat om een bruiloftsfeest, vrijgezellenuitje of jubileum. Weddingbliz maakt van elk evenement een feest. Ik help waar gewenst en denk graag met jullie mee. Geef je de gehele organisatie uit handen of liever een gedeelte? Mijn hulp kan zo uitgebreid zijn als jullie zelf willen.

Weddingbliz is inzetbaar als organisator, aanspreekpunt en host. Als ervaren eventplanner zoek ik de beste leveranciers en kan ik geschikte locaties aandragen.
Tijdens het feest zorg ik dat het jullie en de gasten aan niets ontbreekt. Hou je bezig met het enige dat telt, lekker meefeesten.

Evenementen organisatie

Wil je meer weten over het werk van Weddingbliz als evenementen planner? Neem gerust  contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.