0854 - kopie02350778
Credits: Reflexx Reportages

Goede raad is goud waard. Helemaal als het om de mooiste dag van je leven gaat. Houd jij van luxe? Is glamour je op het lijf geschreven? Kies dan voor het kleurthema goud! In dit blog 5 gouden tips voor een bruiloft met een gouden randje.

1. Golden girl
Dat jij als bruid het stralende middelpunt bent, spreekt voor zich. Maar met een touch of gold in je make-up weet je zeker dat jouw toekomstige echtgenoot zijn ogen niet van je af kan houden. Ga voor verleidelijk gouden smokey eyes en goudkleurige bronzing powder op je wangen. Kan het jou niet opvallend genoeg? Kies dan voor een gouden trouwjurk: gedurfd en feestelijk. Een witte of crèmekleurige jurk met gouden accenten kan natuurlijk ook!

2. Om door een ringetje te halen
Natuurlijk trouw je niet vanwege de ring, maar stiekem droomt elke vrouw van een jaloersmakend exemplaar om haar vinger. Ringen zijn er in alle soorten en maten, maar met goud zit je eigenlijk altijd goed. Klassiek geelgoud, subtiel witgoud of warm roségoud: het kan allemaal. Wil je de ringen een persoonlijk tintje geven? Laat er dan een boodschap in graveren. Op naar de juwelier! (of nog leuker: ontwerp jullie ringen bij een edelsmid)

3. Dat smaakt naar meer
Liefde gaat door de maag. Reden te meer om jullie verbintenis te vieren met een bijzondere bruidstaart. Vergeet een traditionele wit met roze taart en ga voor een gouden variant. Voor de echte goudhaantjes onder ons: laat bladgoud verwerken in de amuses of het dessert. Chique en origineel!

4. Zeg het met bloemen
Het bruidsboeket, de bloemen op de tafels, de corsages: bloemen spelen een grote rol op een huwelijksdag. Met een paar goudkleurige accenten tussen de bloemen, bijvoorbeeld parels of linten, creëer je een luxe gevoel. Of trek het thema nog verder door en kies voor stijlvolle gouden vazen.

5. Er was eens…
Lampionnen, slingers, linten: met de juiste decoratie wordt jouw trouwlocatie een sprookjesachtig tafereel. Kies voor rijke materialen als tule, zijde en linnen in verschillende tinten goud. Ook mooi: goud met wit of goud met roze. Wedden dat jij je een prinsesje voelt?