Elkaar het jawoord geven in het bijzijn van vrienden en familie is het mooiste wat er is. Mede dankzij hen wordt het een dag om nooit te vergeten. Om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie grote dag kun je ze na afloop een huwelijksbedankje geven. Inspiratie nodig voor een passende attentie? In dit blog 7 originele huwelijksbedankjes!

Let love grow

lr-469-imagine-marlene-benno
Foto Credits: Imagine Fotografie

Een vetplantje in een potje: origineel en hip. Knoop er een kaartje aan vast met een persoonlijke boodschap en klaar is Kees. Ook leuk: een potje met zaadjes, bijvoorbeeld van vergeet-me-nietjes of een klavertjevier.

Geluk in een koekje

Als kersverse bruid ben je dolgelukkig en dat geluk gun je je familie en vrienden natuurlijk ook. Bedenk voor al je gasten een persoonlijke gelukswens en verstop ze in krokante gelukskoekjes. Een persoonlijk en attent huwelijksbedankje!

Smile!

fotobooth-small
Foto Credits: PHTGRPHR

Wil je een leuk aandenken geven en tegelijkertijd entertainment bieden? Zet dan een hippe photobooth neer. Je gasten zullen de grootste rol hebben in het fotohokje en wanneer ze klaar zijn rolt er direct een fotostrip uit. Een leuke herinnering!

Voorpaginanieuws

Bundel de hoogtepunten van jullie dag in een huwelijkskrant. Denk aan foto’s, speeches, een lijst van de gespeelde muziek en natuurlijk een dankwoord. Omdat je de krant pas na afloop kunt maken, duurt het even voordat je gasten het bedankje krijgen, maar het resultaat is het wachten meer dan waard.

Oppotten

Op zoek naar een huwelijksattentie waar je gasten wat aan hebben? Ga dan voor trendy weckpotjes met een vulling naar keus. Wat dacht je van cacaopoeder, honing of roze spekjes? Wanneer de inhoud op is, kan het potje weer met ander etenswaar gevuld worden. Handig!

Jammie!

View More: http://phtgrphr.pass.us/vivian_and_robert
Foto Credits: PHTGRPHR

M&M’s, macarons, bonbons… er zijn allerlei lekkernijen die je kunt laten personaliseren. Bijvoorbeeld met een foto van jullie tweeën, een dankwoord of symbolische afbeelding. Leuk, origineel en je gasten zullen ervan smullen!

Oh goodie

phtgrphr-20160729-497-small
Foto Credits: PHTGRPHR

Wil je je gasten echt verrassen? Stel dan goodiebags samen met allerlei leuke hebbedingetjes. Een mooie kaars, een gepersonaliseerde sleutelhanger, een gelukspoppetje… je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Iets lekkers doet het ook altijd goed. Bijvoorbeeld zelfgebakken cakejes, popcorn of chocolade.