Een bruiloft is niet goedkoop, dat weten we allemaal. Na de zoveelste offerte ontvangen te hebben, is het wellicht verleidelijk om te bezuinigen op de fotograaf. Ome Jan maakt immers ook best aardige foto’s. Ho! Stop! Halt! Fotografie is de laatste post waarop je moet bezuinigen. En wel om deze 6 redenen.

  1. Met plezier terugkijken

Een bruiloft is vaak overweldigend. Het is daarom heel fijn om de dag opnieuw te kunnen beleven aan de hand van de trouwfoto’s. Ook als je oud en grijs bent, zal je met veel plezier naar je trouwfoto’s kijken. Althans; als ze goed gelukt zijn.

  1. In één keer raak

Je kunt je bruiloft niet over doen. De foto’s moeten dus in één keer raak zijn. Een professionele trouwfotograaf weet als geen ander welke momenten de moeite waard zijn om vast te leggen. Bovendien ben je van kwaliteit verzekerd.

  1. Unieke foto’s

Jullie zijn als stel uniek. Dat wil je ook graag terugzien in de foto’s. Een goede trouwfotograaf neemt vooraf jullie wensen door. Romantisch of stoer, spontaan of geposeerd…  Het resultaat? Trouwfoto’s die bij jullie passen.

  1. Geen stress

Is de camera wel opgeladen? Is het niet te donker voor een groepsfoto? Het laatste waar je zin in hebt, is je druk maken over de fotografie op je bruiloft. Een professionele trouwfotograaf neemt alles uit handen en zorgt dat de dag op perfecte wijze wordt vastgelegd. 

  1. Kleine kunstwerkjes

Als je afvoer verstopt is, bel je ook een loodgieter. Waarom zou je dan voor zoiets belangrijks als de trouwfoto’s geen professional inschakelen? Een goede trouwfotograaf is een kunstenaar en kan als geen ander spelen met licht, contrast en compositie.

  1. Niet poseren maar genieten

Urenlang poseren, daar wordt niemand blij van. Een professionele fotograaf weet precies wat wel en niet werkt en kan ik korte tijd de mooiste plaatjes schieten. Hierdoor kun je optimaal genieten van het feest.